Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken är egentligen handikappad


En trasig nacke
Ger inte en långsam tanke

En haltande människa
Haltar inte i huvet

En rullstol är inte tecken på
Att nån behöver hjälp att dra slutsatser

Men
Ibland verkar de som om vissa tänker så




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 294 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-05-09 06:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Otroligt bra.
2010-05-18

  -Ulla Tilemo- VIP
handikappet är för min del beroende av att ja inte kan klara mig.
Vem bryr sig om en rullstol?
2010-05-09

  thyra
Klokt talat! Bra påminnelse till en del!
2010-05-09
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO