Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du fyller mig med energi


Livets andetag

Jag gräver i min styrka
och du vibrerar inom mig

Du fyller mig med energi
Du tömmer mig på all energi

Jag njuter av din närvaro
Jag gråter över din frånvaro
Jag lider av att du går

Gå, res, din plats är redan i mitt liv




Prosa av Patricia L. Mellin
Läst 538 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-09 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patricia L. Mellin
Patricia L. Mellin