Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tanken i ett ögonkast Fånga tanken och låsa fast den


Fånga Tanken

Fånga tanken som svindlar
och ger perspektiv
Det är spännande
Stanna upp vid en tanke
Fånga tanken i flykten
Det är djupt och grundläggande
Det är enkelt men komplicerat
Fånga möjligheten är så banalt och lätt
Att inte fånga tanken är dumt
Det är att gå miste om möjligheten
Att fånga tiden är trivialt
Men att fånga tanken är
att avbryta en process
med intressanta och
spännande konsekvenser
Att uppnå det ouppnåbara
Se tanken och fånga tillståndet
Tanken i ett ögonkast
Fånga tanken och låsa fast den
En flyktig, vacker och fullkomlig tanke
Stoppa tiden, föreviga tanken
Uppnå det ouppnåbara,
det ultimata, det övermäktiga




Fri vers (Fri form) av Patricia L. Mellin
Läst 679 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-25 12:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Att få leva i gemenskap med den Allsmäktige är det optimala.
2010-05-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
Javisst ta till
vad som bjuds
när det så sker
sen av bara
farten Du
kanske ler!
Så fint beskrivet!
2010-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Patricia L. Mellin
Patricia L. Mellin