Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag ser dig le


En vind av hopp

Dina ögon lyser
Din mun är vidöppen
Jag ser dig le
Jag smeker din kind
Mjuk, med min hand
och känner en svalhet,
vindens spår
En vind av hopp




Fri vers (Fri form) av Patricia L. Mellin
Läst 565 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-21 22:44



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Sköna rader. =)
2010-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Patricia L. Mellin
Patricia L. Mellin