Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag letar efter vägen hem


Vilse

Jag letar efter vägen
vägen till min hjärna
vägen till mitt hjärta
vägen till mitt förnuft
vägen till min sinnesro
Jag letar efter vägen hem




Fri vers (Fri form) av Patricia L. Mellin
Läst 478 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-21 22:37



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Du kommer säkert att finna "vägen hem"...en dag. Berörande skriftat:-)
2011-02-14

  Larz Gustafsson VIP
Jesus sade: "Jag är vägen, sanningen och livet"
2010-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Patricia L. Mellin
Patricia L. Mellin