Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vaknade naken i min själ


En försummad dikt

Jag hade en dikt i min sömn
om sensualism
Jag hade en dröm i min kropp
Jag hade en känsla i min dröm
om smek och värme
Jag vaknade naken i min själ
och dikten försummades bort

Patricia L




Fri vers (Fri form) av Patricia L. Mellin
Läst 751 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-24 21:10



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Underbart ljuvlig. =)
2010-05-25

    Max Poisé
Ler stort när jag läser! Kanske inte var sin mening men jag fick en massa bilder i huvudet!
2010-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Patricia L. Mellin
Patricia L. Mellin