Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill prata med dig genom skrattet genom livet


Jag vill prata med dig genom tystnaden

Jag vill prata med dig
utan skrik
utan gräl
utan ord
Jag vill prata med dig
utan argument
utan debatt
utan kritik
Jag vill prata med dig
genom sången
genom dansen
Jag vill prata med dig
genom musiken
Jag vill prata med dig
genom skrattet
genom livet
Jag vill prata med dig
genom min kärlek till dig
Jag vill prata med dig
genom dikten
genom smärtan
Jag vill prata med dig
genom känslan
Lyssna
Jag vill prata med dig
genom tystnaden




Fri vers (Fri form) av Patricia L. Mellin
Läst 709 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-26 09:36



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Så fin rubrik på en mycket talande dikt!!
2011-02-14

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt vackert skaldat. =)
2010-05-27

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Åh, vad vackert uttryckt. Den här tycker jag mycket om.
2010-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Patricia L. Mellin
Patricia L. Mellin