Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan efter det enkla det stora


Längtan

Stunder av tvivel
Stunder av smärta

Tårar av tvivel
Tårar av smärta

Smaken
av det överdådiga

Förening av
det yttre och det inre

Längtan
efter det enkla
det stora
det storsinta




Fri vers (Fri form) av Patricia L. Mellin
Läst 619 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-05-26 10:55



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja Du längtan
tär men när den
uppfylls lyckan bär!
2010-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Patricia L. Mellin
Patricia L. Mellin