Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskling


Min älskling är som ett tomtebloss

Brinner lätt när hon rockar loss

Och gnistorna yr i luften

Skjuter som ”gun-man” från höften


Min älskling är som ett tomtebloss

Och hon hetsar alla oss

Som njuter av att se

Och hjärtat är alltid me….



Min älskling är som ett tomtebloss

Som ett tomtebloss oanständig

Hon kysser mitt hjärta och själ förståss

Hennes saknad gör mej eländig…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-10 00:22



Bookmark and Share


  LovisaCecilia
Well done! Älskar när du skriver om annat än samhället.
2010-05-10
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO