Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en känsla en irritation en inspiration


Spra(a)ket




biks-pytt

læge-läkare

frygt-fruktan

lys-ljus

kærlighed-kärlek

tissemand-snopp

tæppe-matta

vindue-fönster

pude-kudde

dyne-täcke



Känn dig som hemma
hur känns det för dem
som inte kan ta bron hem?




Fri vers av Christine Sabel
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-09 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel