Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälp

Jag vill veta nu, vad det är som döljs.

Vad vet du som inte jag vet om?

Hjälp.

Hjälp mig att förstå.

Hjälp mig att reda ut det som är fel.

Ge mig hopp, ge mig ett liv.

Ge mig en chans till ett liv.

Berätta för mig vad är det är som döljs i mörka, tysta vrår.

Berätta för mig vad du vet.

Snälla jag ber. Låt mig få veta.

Hjälp mig att förstå. Ge mig den chansen.




Fri vers av Katten
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-09 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katten
Katten