Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En upplevelse i nuet och i livet


Havet

När jag ser havet får jag en överväldigande känsla
Den storhet, skönhet och rikedom som havet har
ger en dimension till, till min verklighet
En upplevelse i nuet och i livet
Jag får ro och slipper tänka
Men jag får också tid att tänka
Jag får energi och livskraft
Mina tankar blir ord
Jag får tröst




Fri vers av Patricia L. Mellin
Läst 885 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-10 08:20



Bookmark and Share


  Quasimodo
Den här gillar jag i känslan du ger för havet, i dess kraft och inspiration det ger, bara älskar havet och får en känsla ibland av att det rinner genom mina ådror!
2010-05-24

  Larz Gustafsson VIP
Jag delar denna fantastiska upplevelse som du här skildrar på ett så fint sätt.
2010-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Patricia L. Mellin
Patricia L. Mellin