Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hennes kropp bär spåren De är i hela henne själv


Spår av försvunna minnen

Hennes kropp bär spåren
De är i hela henne själv
Hon fryser, hon fryser alltid
Hela hennes själ darrar
Hon är rädd för närvaron
Hon fruktar framtiden
Fånge i sina drömmar
sina fantasier, sina minnen
Hon tänker, hon funderar
Varför?
Hon blundar, de är överallt
Blandadade i alla hennes drömmar
alla hennes saker
Hon somnar, hon vaknar
De är där
I hennes hjärna, i hennes hjärta
i hennes kropp
Hennes kropp bär spåren
De är i hela henne själv
i hela hennes jag, det känns
De har trängt sig in i henne
i hennes innersta
De förföljer henne
De är hennes skugga
De är hon
Hon skriker av vrede, av raseri
Hon skriker av kraftlöshet, av modlöshet
Hon fryser, hon fryser alltid




Fri vers av Patricia L. Mellin
Läst 594 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-10 08:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patricia L. Mellin
Patricia L. Mellin