Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rapport från en Y-front




när måltavlan surrar fast i kalsongen mitt i kärleksanalysen



när en man älskar sin kvinna
då får man allt hålla
fast i kalsongen



när en kvinna älskar sin man
då får man allt hålla
fast i kalsongen



och det betyder inte alltid samma sak
eller så gör det det
men allt det där ändrar sig helt sedan man gift sig


det är då demensen sätter in
och man letar sina kalsonger

 

 

 

 

 

 




Fri vers av vildvin
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-10 08:26



Bookmark and Share


  Annmargreta
Den var rooolig du!
Rapport från en y-front!!!!!!!!!!
2010-05-10
  > Nästa text
< Föregående

vildvin
vildvin