Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du reser genom tiden


Kärlekens kraft

Du omtumlar andarna, trollen och gudarna
Du kan varje planet och varenda stjärna
Du trotsar konsten, vetenskapen och världen
Du reser genom tiden
Du kan det förflutna och ser in i framtiden
Du utmanar hela universum
Du är kärlekens kraft




Fri vers av Patricia L. Mellin
Läst 621 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-10 08:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Endast Jesus är fullkomlig kärlek.
2010-05-10

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket snyggt skrivet. =)
2010-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Patricia L. Mellin
Patricia L. Mellin