Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det jag menar med den här dikten är att vid förhållanden blir ofta någon sårad och jag vill hellre bli det själv än att såra.


Jag gör allt för att du inte ska gå sönder


Jag kommer att gråta inatt

Min darrande kropp

kommer att fylla hjärtat med blod

för att det ska brista

Jag hade allt på havet

men simmade i land med inget

Min själ ler

för att det blev jag

och inte du




Fri vers (Fri form) av Elinsomalltid
Läst 335 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-10 10:29



Bookmark and Share


    Johnjohn
träffande och så målande! applåd
2010-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Elinsomalltid
Elinsomalltid