Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku ~ Vesper

~*~

Rivierakust
vid havsbandets aftonsång
vesper på vespa

LPWJ 11/05/10




Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 508 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-11 05:35



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Underskön.
2010-05-11

  Anders Perols
Snygg haiku som fint ramar in bilden
2010-05-11

  thyra
Kul och bra med "vesper på vesper". Skön aftonsång!
2010-05-11
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP