Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Niomillimetersord

Du levererade
9 mm rakt in mitt hjärta
hålspetskulor
för att maximera skadan

Du elektrifierade min hjärna
miljoner projektiler
Tasern passade fint
i din vackra hand

Dina tama rovdjur slet
mina inälvor i stycken
men lät mej leva
för lidandets skull

Du uppvisade talanger
gåvor, om man så vill
för tortyr av sällan
skådad grymhet

Och allt du egentligen gjorde
innan du gick
var att avfyra hela artilleriet:
"Jag orkar inte med dej längre"




Fri vers av Softcore
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-11 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Softcore
Softcore