Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
R.I.P mamma


Farväl!

Liksom änglarna flöt du bort,
upplöstes och försvann i mörkret.
Kan minnen ändras?
från svart till vitt.
Kan man sörja,
det som inte var?
Få tro att man var älskad,
åtminstone få tro.
Det vackra i kyrkan,
som ändå var grått,
fast himlen var ljus
med solen på oss.
Kan man sörja,
det som inte var?




Fri vers av steffie
Läst 360 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-11 14:58



Bookmark and Share


  Miss Mod
Vacker i det svåra och visst kan man sörja det som inte var.
2010-05-13

  Niclas Petersson VIP
Så vacker i allt det svåra.
Så mänsklig.
Och visst kan man sörja det som inte var.
2010-05-11
  > Nästa text
< Föregående

steffie
steffie