Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kaka

jag är i upplösningstillstånd
så kom och smula sönder mina rester!
när hjärtat börjar hacka
och foten stampa otåligt
för att hejda floden
så den slipper komma ut
och dränka hoppet

vet du..
den är redan släppt
och soppan som bildas smakar inte gott
den smakar tjärklumpar
från ljusår av ångest
usch

fånga bomben
säg om du kan få den att sluta ticka
om inte, kasta tillbaka
kanske är rester av ett liv
klätt i köttslamsor
mitt riktiga kall?




Fri vers av Kathrina
Läst 347 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-05-21 23:32



Bookmark and Share


  Drömkram
Du är djup och du är tung, du väcker känslor (ordagrant) som berör innerligt.Jag beundrar din förmåga att beskriva känslor på ditt utomordentligt fina och så personliga sätt. Jag gillar mycket ditt sätt att skriva. Denna gången råkade du fånga just mina känslor nu. Oavsett vad är du bokmärkt, min vän! Kram
2010-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Kathrina
Kathrina