Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varsegod EJ ;)


Sveriges Statsskick

Jag är så tom inuti
Ändå njuter jag av gråzonen

Upptäck mig
se vad jag kan ge
men kom inte för nära
öppnar jag mig
regnar endast tårar

Efter regn kommer solsken
eller ytterligare en gråzon
det gråa skriker ut i dimman
att jag borde gråta mer



Hej perfektionismen
Uppdatera mig
Ge mig en kick
Få mig att förstå
Sveriges underliga statsskick






Fri vers av C.D.A.H
Läst 291 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-11 22:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Men använda bara min teori om statsskicket. Allt löser sig.
2010-05-12

  Emma-Josefin
Tack!
Vad sorglig den var. Eller?
2010-05-11
  > Nästa text
< Föregående

C.D.A.H
C.D.A.H