Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem kan tyda livets gåta



då när jag dog

när den sista droppen
kraft
rann ur mina ådror
när all rädsla
försvann
när jag gav mig själv
åt det som skulle hända



återföddes jag

-87




Fri vers av rebecca d
Läst 245 gånger
Publicerad 2005-11-11 21:34



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
du skriver vackert och insiktsfullt om att släppa taget...dina ord inspirerar...tack!
2005-11-15

  Rachel Roth
i själva uppgivandet kan något nytt komma. enkelt och fint skrivet!
2005-11-14

  Rublev
· koncentrerade sekunder
·· livsförvandling
··· doftar verklighet
····

Det enda som stör är ”-87”.
Blir osäker på om det hör till dikten, eller inte.
2005-11-12

  Smultris
Jag tror på precis vartenda ord du skriver här... Så ärligt, så vackert.

Jag vet... att vi lever kvar, lever vidare...
2005-11-12
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d