Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Två kroppar, en själ


Du och Jag

När jag är i ögonblicket
kärlekens ögonblick
glömmer jag allt dåligt
Romantiken och magin tar över,
kärlekensband mellan våra kroppar stärks
Kärlekenstankar tränger sig i vår själ
Två kroppar, en själ
Du och Jag




Fri vers av Patricia L. Mellin
Läst 521 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-05-12 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patricia L. Mellin
Patricia L. Mellin