Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sökandes

Lågan som brinner inom mig är stark,
mitt hjärta sjunger uti grönskande mark

Våren kom som en brygga till din prakt,
redo att ta vara på tiden i min egen takt

Söker mod till att slänga mig ut i det okända,
vill bara blicka framåt på vägen, inte vända

Som en virvelvind, flyger mina drömmar,
genom nådens himmel, i starka strömmar

Mot ditt hjärtas guldkantade silhuett,
som min själs spegel just har sett

Rädslan försöker jag lämna bakom mig,
fyller hjärtat med kärlek i mötet med dig




Fri vers av Cbastian
Läst 392 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-12 13:15



Bookmark and Share


  oMareld
vacker och mycket bra rim
2010-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Cbastian