Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Samtal som ger rum för nya tankar


Tankar som förenas

De kom så naturligt att vi inte ens hann reflektera över dem
Tanken att förena våra tankar i en har vuxit upp allteftersom
Tankar, funderingar, samtal som ger rum för nya tankar
Innovation, kreativitet, en härlig blandning av spännande tankar förenar oss

Patricia L




Fri vers av Patricia L. Mellin
Läst 441 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-12 13:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
När sådant sker är det storslaget.
Merveilleux!
2010-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Patricia L. Mellin
Patricia L. Mellin