Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

självklart sliten




kalla mig Shabby Chic





Hon hade gjort laglappning i grupp
och lapplagning på egen hand



Det var när jag såg på den rostna medkorgen från
samma epok och hennes överlappningsförsök som var
allt annat än alldagliga och intetsägande
som jag insåg att jag är så banal att jag nästan är perfekt

 

 

 

 




Fri vers av vildvin
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-12 13:49



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
mycket bra, fint med det där nygamla nyordet rostna också
2010-05-12
  > Nästa text
< Föregående

vildvin
vildvin