Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vila i frid, bror


Sånger för min födelsedag och din begravning

När verkligheten sluter sig i sin kokong
kan det tyckas som om vi kvävs
men vi återföds snart
som fjäril

Jag lovar att se dig då




Fri vers av Annie_Dog
Läst 372 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-13 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annie_Dog
Annie_Dog