Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Komplex

~*~

Fallenhet för det komplexa
till den omilda grad att det avger avund
komplex tillika

Rosens sköna blad, orangeriets oranga
i doftanda aromolja & dessertchoklad,
taggarna är allt som syns idag
fallna skönhetens blad

Alla minnen från den mörka tiden är svarta
all musik är svart igen, spelad likt jazztiden av svarta män
all teknik är av svart design
i ännu en tids teknikskarv

Fallenhet för det komplexa
till den milda grad att det avgav avund
komplex gav vika

LPWJ 12/05/10




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 509 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-13 05:49



Bookmark and Share


  thyra
Tänker: Ingenting, som inte har något gott med sig :) Fint skrivit!
2010-05-13

  Bibbi VIP
Ger mig något att tänka på och begrunda.
2010-05-13
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP