Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jorden snurrar din minut

fick du hela
förmiddagen

vem tror du gav dig den?

 

mitt i detta torra lövverk
(hennes heligheter
hans små skolverk)

en bit mint

 

de kastar fortfarande ord som ringar på vatten
var mig trogen
              var mig trogen
                      var mig trogen
                                    var mig trogen
                                                     var



 

vinden arkiverar

 

 

 

 

 




Fri vers av vildvin
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-13 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vildvin
vildvin