Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handla för egen del
eller ge bort i present!
Butiken är öppen hela veckan.
Fredag 18/11 kommer leverans av fler varor,
välkomna tillbaka då *L*



Kärleksbutiken har öppnat!

   


*Pussar*

Safirblå
  och Smaragdgröna
mycket omtyckta att ge till barn och husdjur

*Kramar*
Smaragdgröna
och Safirblå
finns både vänskapliga och mer känslofulla


*Smekningar*
Smaragdgröna, Safirblå, Rubinröda
finns både vänskapliga och heta


*Kyssar*
Rubinröda
varma, heta eller *förtrollande*


Pris: öppningserbjudnade endast idag, GRATIS!!!!
Leveranstid: OMGÅENDE
Leveranssätt: MED ÄNGLAVINGAR

 




Fri vers av Nic
Läst 390 gånger
Utvald text
Publicerad 2005-11-11 20:00



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Härlig
kärleksfull
fantasisak !
2005-11-12

  Jessica Ebbesson
1 kg av varje önskas... hmm kanske ½ kg extra kyssar då det är fredagskväll.
2005-11-11

  Smultris
Färglatt och varmt ;-)
2005-11-11

  sol
*...några förtrollande kyssar i en rosa påse, tack...*
2005-11-11

  sol
*så, du sålde inte tillit? det är det enda jag vill ha! kan du utöka sortimentet?
2005-11-11

  rebecca d VIP
ja tack
2005-11-11

  Daniel_78 VIP
Kan du ge mig ett bra paketpris
för för rubbet?
Gärna inslaget i presentpapper, om det går att ordna!
2005-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic