Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa skillnader finns med bara nåt årtionde i perspektiv


Förr och nu



Tänk när en sil
Var en sil
Man sköljde med vatten
Och en mobil
Inte var en telefon
Och som mest kanske man fuska med skatten
Och om man drog en lina
Så var det ett snöre….
Inte en dödlig pina
Som man knappt kan komma ifrån
Om än med lite lycka, före

Och oskuld var nåt
Man gav sin älskade
En gang
Var en gang
En bang var en smäll
Och GANGBANG på hotell
Inte ens var påtänkt…
Ens i nån fantasi…

Och dogging inte fanns
Men om
Så var det nåt med hundar
Och ärligt var nåt som hölls högt
Nåt man beundrar

Och när ocker var ocker
Ett ord som inte alls finns kvar
För vad i all sin dar
Ska man säga om 7000 %
Och de som tar ut sånt utan skam
DE är ändå bland det värsta man kan ta fram




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-14 11:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Bra idé.
Väl uttryckt.
2010-05-14
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO