Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag behöver inte dej


Jag behöver inte dej
Inte alls
Jag klarar mej ändå
Inga problem
”de tu ska vara ett” sägs det ibland

Vi passar nog bäst
Itu
”de tu ska vara två”
O så skönt
För jag pallar inte…
Med dej
Hela tiden

Men ibland
Eller kanske rätt ofta
Tillsammans
Vi är älskade
Älskande
Och ingen klarar att komma emellan oss
Det är bara om vi själva
Som tillåter det att hända nåt…

Jag behöver inte dej
Inte alls
Men tillvaron är så mycket lättare
och roligare
Njutbarare
Med dej
"You are my cup of tea"
Men jag dricker inte
hela tiden




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 144 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-14 15:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt....
2010-05-14
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO