Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett ljummet regn av fräknar

 

solsken där hon steg upp

ur en rostgul container

i spindelvävslätt klänning

sandaler och lackade tår

 

det blev sommar och

blommande kinesiska

körsbär i hennes spår

 

ett ljummet regn

av fräknar föll över

panna, kind, över näsa

 

och snart kom din handrygg

tillbaka in i bilden,

blev ni lagom långsamt två




Fri vers av molly crayons
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-14 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons