Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet ni att det oftast är banker, som står bakom dessa finansbolag, liksom många andra.... De fulaste utlåningarna vill de inte ens synas på, då kan ni tänka er... (de har ju inga skrupler annars) Så de kan vara flera "led" dit... men samma jävla folk


Om ni lånar pengar


Om ni lånar pengar
Av ett s k telefonbolag
Så kan det se ut såhär
DU lånar 1 000 kr

Efter en månad är du skyldig
2000
sen nästa månad 4 000
ytterliggare en månad
8 000

Det är som om dom tagit sin lånepolitik
Från den ryska schackmästaren
Men han gjorde det som exempel
Och ”lån-slavbolaget” gör det i praktiken




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 152 gånger
Publicerad 2010-05-23 07:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO