Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som Naturister Spelande Pelota

~¤~

Jag somnar om kvällen i soffan, när tröttheten sätter in
jag saknar M*A*S*H om natten
jag saknar TV-stjärnorna om natten
när drömmarna fast nu ej längre de vakna sakta rinner in

som en sommarscen med forssurfing
långt ifrån tristessens tids porrsurfing
och campingträffar med nätfiske
med dina vänner från nätet
som Adam och Eva i Eden lekande

som Naturister spelande Pelota
vila sen i siestan med cestan över ditt ansikte
invid en stillastående grå 60-tals Citroën
bredvid en parkerad avantgardist på semester

den havssaltade vita kritkusten
en vacker sommarklänning
blåbär eller små blåklockor på vitt linne
kommer nedför min väg och
stigarna längs minnenas väg
vilka är längre

Flamencon hörs i sommarkväll
en ung Sophia Loren dansar
i gläntan ovanför stigen ned till stranden

Lyss till Ordens ekvilibrium för gott

LPWJ 14/05/10




Fri vers (Fri form) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 944 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-05-14 16:11



Bookmark and Share


    Viking Holmström
underbart vackert! Det finns en jätte skönt rytm i den!
2010-05-26

  Bibbi VIP
Helt suverän ljuvlig!
2010-05-14
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP