Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sex ords dikt till Rasmus, samt en hyllning till min käre syster.


Hör min röst

Jag ÄLSKAR

Jord

mask

och lera.




Fri vers av C.D.A.H
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-14 16:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är fint att man kan inspera andra :D
2010-05-15
  > Nästa text
< Föregående

C.D.A.H
C.D.A.H