Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en hälsning från kupan [III]

 

och hon lade

några fler vita stenar

intill de du lagt

och tänkte på dina ögon

 

och hur hon ibland

inte kunnat låta bli

att lägga lite av sitt

mörker över dem

 

och i samma stund,

det här är sanning

landade två vackra

duvor i era träd

 

 




Fri vers av molly crayons
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-14 20:27



Bookmark and Share


  Hans Christian
Superb poesi !
2010-05-15
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons