Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om popcornregn och ensamma kvällar i champagneexil

 

gud skulle nog poppa popcorn nu

om hon fanns

plip plop mot vår markis och

jag är ledsen

 

men jag har fått tråkigt,

som jag får

när ingen stör mig

 

och vi bor i ett förortsland för

långt bort från söder

och mina hjältar

 

så jag maler på och gnager

ett par sura äppelkart

medan jag väntar

 

på att någon liksom ska

ruska om mig

 

jag vill ha vänner

eller eventuellt en krokodil

som ryter lite mysigt

vässar tänderna med nagelfilen

och tar ett glas champagne

 

jag har slutat med msn

jag har facebook

men ingen tycker om

att riktigt prata




Fri vers av molly crayons
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-14 22:33



Bookmark and Share


  Ann-Cathrin
fattar precis vad du menar
2010-05-17
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons