Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det finns en plats

 

 

hatar att säga att du inte kommer närmre än så här

inom mig finns vårbäckar som porlar

 och fjäll som grönskar

men, du kommer inte närmre

aldrig så nära

det finns en plats

som inte är beredd för dig




Fri vers av sunnanvind
Läst 428 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-05-15 00:01



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Helt fantastiskt bra skrivet, på ett sånt ställe är det bara plats för vita skogs duvor, kärlekens vandringsman och en och annan älva, fe, änglar och annat små folk ;).. applåder
2010-05-24

  Jack_iX
Fin dikt som lämnar ett sogens tecken att det innerst går att nå.
2010-05-18

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt vackert. =)
2010-05-18

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Mycket bra och sant poetat...

ja, vissa rum inom oss
behöver bevaras orörda..
ända tills all rädsla för svek
och den fullkomliga kärleken
drivit ut all fruktan ur våra liv....

applåder

kb
2010-05-15

    JJ VIP
Dessa platser... en del söker... andra flyr... en tredje dyrkar... det finns en plats för oss alla, men vet vi vår plats? Bra dikt! Mvh. JJ.
2010-05-15
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind