Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

love love

Är det så här det ska kännas så vill jag fortsätta leva
Aldrig dö

Känslan fanns där för länge sedan men den dog ut
Någon har väckt den till liv igen

Jag tar emot framtiden med öppna armar
Med glädje

Jag känner mig fri
Jag känner mig hel

Livet pulserar i mina ådror
I mitt hjärta

Det känns oerhört jobbigt och underbart
På samma gång

Jag längtar efter dig
Min själ skriker på dig

Det känns som jag brinner
Av längtan

Jag är helt säker
Jag älskar dig




Fri vers av habibty
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-15 01:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

habibty
habibty