Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ändå och och

Jag vill falla
Ändå känna och

Veta att du fångar mig

Jag vill sova
Ändå drömma och

Veta att du väcker mig

Jag vill våga göra fel
Ändå erkänna och

Veta att du förlåter mig

Jag vill våga visa mig svag
Ändå förtjäna och

Veta att du är stolt över mig

Jag vill bara älska dig
Ändå öppna mig helt och

Veta att du känner detsamma för mig






Fri vers av habibty
Läst 370 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-12 00:03



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
var rädd om varandra, och var rädd om känslan.
fin dikt!
2011-10-12
  > Nästa text
< Föregående

habibty
habibty