Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Her loss, my loss, my win!


En förlorad vän

Never mind
Jag är inte bitter

Ibland saknar jag stunderna då vi hade varandra

Då vi pratade
Och aldrig tröttnade

Då vi tröstade
När vi förlorade


Då vi förlät...

Never mind
Jag är inte arg

Ibland saknar jag stunderna då vi hade varandra

Då vi skrattade
Tills vi kiknade

Då vi förstod
Utan att säga ett ord

Never mind
Ibland tänker jag inte på dig alls

Din bild försvinner mer och mer
Tills jag ej dig längre ser

Never mind
Jag vill inte ha dig i mitt liv

Orkar inte finnas för dig
Tills du ställt till det och skiter i mig

Du skäms och flyr
Förvandlas till en martyr

För dig var det en lek

Men det var mig du svek







Fri vers av habibty
Läst 389 gånger
Publicerad 2011-10-12 23:00



Bookmark and Share


  marjasara
:( KRAM!
2011-10-13
  > Nästa text
< Föregående

habibty
habibty