Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För stort för en liten

Det nästan oväsentliga blir för stort

Tankarna cirkulerar i det negativa

Omöjligt att bryta det nu

Mer än stundvis

Jag vill inte känna såhär

När allt blir för stort
Kan man inte agera litet

Det är svårt att se det rosa bakom allt grått eller svart.

Vad beror det på

Det viktigaste av allt


Hur bryter jag mig ut




Fri vers av habibty
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-17 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

habibty
habibty