Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

</3

När pusselbitarna faller på plats

Förstår jag

Varför jag satte punkt



I början fanns saknaden


Nu ser jag verkligheten



Jag ångrar ingenting


Jag är glad att jag äntligen kan se

Hela bilden




Fri vers av habibty
Läst 305 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-29 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

habibty
habibty