Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte ett val

Tomt
Överallt

I min själ
Känns det kallt

Det hände igår
Det varma är borta

Försöker ändå
Mina skratt är tomma och korta

Det måste lätta

Tunga andetag

Försöker stå upp
Jag är ändå svag

Jag står ensam
Mitt i ett land som är grå och kal

Att älska är inte ett val




Fri vers av habibty
Läst 275 gånger
Publicerad 2012-10-09 23:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oj, vad vackert, det berör verkligen!
2012-10-29
  > Nästa text
< Föregående

habibty
habibty