Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du för mig

Kunskapen om dig

Är

Mitt livs lärdom

Att kunna dig

Är

Tillfredställande

För Mig




Fri vers av habibty
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-08 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

habibty
habibty