Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag stannar här

Jag älskar denna känsla
Som vägrar försvinna

Mitt hjärta är fullt
Av det bästa

Jag har tvivlat
Nästan gett upp ibland

Tänkt dumma onödiga tankar
Som tynat bort och raderats

Alltid återvänt
Kommit hit

Kännt det vackra
Fått det fina

Starka
Underbara känslan

Äkta kärlek

Hit återkommer jag inte mer
Jag stannar här






Fri vers av habibty
Läst 331 gånger
Publicerad 2012-01-02 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

habibty
habibty