Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den inre cirkeln

 

hans kungarike

den magnifika definitionen

av jaget

 

allt ligger i makabra delar

framför honom

 

och det är alldeles tyst

 

han viskar till sin skapare

jag är inte längre

den jag trodde jag var...

 

visa dig

vägled mig

genom denna öken

 

en röst inom honom svarar

din väg är inte här

du ska öppna dina ögon

vandra dit du aldrig varit

 

och när du kommer till en plats

du känner igen

stanna då inte

utan vandra förbi

 

 

 




Fri vers av tdox
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-26 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tdox