Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
31


En god morgon

Jag vaknar av att du stryker dina fingrar genom mitt hår.

Du har satt dig grensle över mig och ser på mig med en underfundig blick.

- Jag vill att du tar mig till en magisk plats idag, säger du.

- Godmorgon, svarar jag.

Du kysser mig och viskar i mitt öra.

- Ta mig till en plats jag aldrig kommer att glömma.

Jag ser in i ögonen jag älskar och en ide växer fram.

- Jag vet en plats, säger jag.

- Är den magisk?

Du ser på mig med ögon som strålar av nyfikenhet.

Mmm...den är helt magiskt vacker.  

Dina ögon blir allvarliga när du frågar. 

- Du skojar väl inte med mig nu?

Jag ser upp på dig  och undrar om du förstår hur förlorad jag är i dig.  Innan jag hinner svara böjer du dig ner och kysser mig.  

-  Jag äskar dig viskar du i mitt öra.

Jag håller om dig och du glider ner och lägger dig på mig. När jag stryker mina fingrar genom ditt hår kan jag känna en lätt skakning gå igenom din kropp.  

 - Jag älskar dig, viskar jag i ditt öra. 




Fri vers av tdox
Läst 325 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-06 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tdox