Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snart är du, bara ett minne

tänker på när mina läppar var tryckta mot dina
Jag känner fortfarande känslan av värmen
det är som ett lager av osynligt bläck på läpparna
som sakta rinner av
Bläcket från hjärtat rinner också
känner hur jag blir färglös




Fri vers av TystnadTalar
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-15 17:08



Bookmark and Share


  Drömkram
Du lämnar mig liggandes djupt tagen av din poesi.Din fascinerande stil vaggar mina känslor och dina skarvar mig djupt.Du imponerar djupt om än sorgsamt.Hur trist det än är så glöm inte bort att ett undebart liv väntar på dig. Bara så måste det bli. Kram
2010-05-15
  > Nästa text
< Föregående

TystnadTalar
TystnadTalar